Een webdesigner inschakelen voor uw nieuwe site?

Een webdesigner is iemand die zich specialiseert in het ontwerp van een website. Veel bedrijven investeren veel geld in het laten maken van een nieuwe website. U heeft een bepaald idee over een website en gaat naar de designer om deze website te laten maken.

laptopDe website wordt vervolgens afgeleverd en deze is exact naar uw wensen. Na enkele weken live te zijn valt het aantal nieuwe aanvragen toch wat tegen. U belt de webdesigner op en vraagt wat er nu precies aan de hand is. Niks geeft hij aan, de website is precies zoals u hem wilde hebben toch? En daar is natuurlijk niets aan gelogen. Het uiteindelijke doel van de website is in veel gevallen dat u meer aanvragen krijgt. Dan moet u niet bij een webdesigner zijn! U kunt in dat geval beter zaken doen met een bureau dat zich ook specialiseert in online marketing.

Ontwerp & marketing combineren voor beste resultaat

Een online marketing bedrijf heeft uiteraard een webdesigner in dienst die het ontwerp verzorgt. Bij een site laten maken word dan direct naar de conversie gekeken. Maar deze bedrijven denken met u mee over het aantrekken van nieuwe klanten via het internet. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld het optimaliseren van uw website voor zoekmachine.

Ook kunt u denken aan het ontwerp van uw website met conversie in het achterhoofd. Maar ook het actief zijn op social media en dergelijke spelen hierbij uiteraard een rol. Dus voor de duidelijkheid: uw website zal nog steeds worden ontworpen door een designer. Maar het idee achter de website wordt door een marketeer worden ontworpen. Zo krijgt u uiteraard een schitterende website maar is deze direct geoptimaliseerd voor nieuwe aanvragen.